fbpx
Gaming arena background

E-urheilulla yhteisöllisyyttä ja liiketoimintaa (eLämää)

Keski-Suomen liiton rahoittaman eLämää -hankkeen myötä Keski-Suomeen on perustettu e-urheiluyhteisön valmennuksen ja toiminnan keskus GamePit, joka hyödyttää monia toimijoita.

E-urheilun liiketoiminnallinen ja ammattimainen puoli kasvaa ja kehittyy. Muualla Suomessa on jo otettu kehitysaskeleita e-urheiluun ja siihen liittyvän yhteisötoiminnan kanssa. Hankkeen myötä Jyväskylällä on mahdollisuus liikunta- ja urheilukaupunkina profiloitua myös e-urheilukaupungiksi, ja kaupungista löytyy kilpa- ja huippu-urheilun tutkimus- ja valmennusosaamista, liikuntakaupunki-imago sekä alaan sopivaa yhteisötoimintaa. 

eLämää -hankkeen myötä kehittyvää valmennuksen ja toiminnan keskusta hyödynnetään yhteisön, uuden osaamisen, joukkue- ja seuratoiminnan, koulutus- ja urheilijapolkujen sekä liiketoiminnan kehittämiseen Keski-Suomessa. 


Hankkeen toimenpiteet jakautuvat neljään osaan sen tavoitteiden mukaisesti: ammattimaisen e-urheilutoiminnan pilotointi, koulutus- ja urheilijapolkujen rakentaminen, e-urheiluyhteisön ja sen toimintojen rakentaminen ja kehittäminen, e-urheilutapahtumatuotannon ja osaamisen kehittäminen ja kasvattaminen Keski-Suomessa sekä uuden tiedon tuottaminen e-urheilutoiminnasta.

Hankkeen toteuttajina toimii Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jyväskylän yliopisto, Gradia ja Humak. Hankkeen päärahoittaja on Keski-Suomen liitto. Valmennukset toteuttaa Incoach Oy.

Hankkeen päärahoittaja

Valmennukset

Toteuttajat

Yhteistyössä

eLämää toteuttajat Logot jamk gradia jyu humak
Useita logoja: Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän urheiluakatemia, Digi & game Center, ALVA, Jyväskylän esportsseura, Peliosuuskunta Expa, Paytrail, JYP