fbpx
Training Webinar E-learning Skills Business Internet Technology Concept

Valmennukset

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Seuraava viiden viikon pelivalmennusjakso alkaa 31.8.

Game Night tect light sign
Liity GamePit -tilojen Discordiin,
jossa tiedotamme tulevista valmennuksista!

JAMK järjestää maksutonta pelivalmennusta viiden viikon valmennusjaksoissa tällä hetkellä neljässä eri pelissä: Fortnite, Overwatch, ja Counter Strike: Global Offensive. Uutena peliä listalle tulee Valorant, mikäli löydämme tähän valmentajan!

 

Pelivalmennusten aikataulu

Viikonpäivät / aikataulut voivat vielä muuttua kesän jälkeen kun saamme valmentajien aikataulut varmistettua.


Valorant (Max. 10 osallistujaa)

  • Maanantaisin klo 17-19
  • Ikäraja 13 vuotta (alle 16 vuotiailta huoltajan suostumuslomake)

CS:GO (Max. 10 osallistujaa)

  • Maanantaisin klo 19-21
  • Ikäraja 13 vuotta (alle 16 vuotiailta huoltajan suostumuslomake)

Overwatch (Max. 12 osallistujaa) 

HUOM! Overwatchin valmennuksen jatkumisesta ei ole tällä hetkellä varmuutta valmentajan vaihtuessa, mutta infoamme tästä lisää elokuun puolivälin paikkeilla!

  • Ryhmä 1: Tiistaisin klo 17-19
  • Ryhmä 2: Tiistaisin klo 19-21
  • Ikäraja 10 vuotta (alle 12 vuotiailta huoltajan suostumuslomake)

Fortnite (Max. 12 osallistujaa)

  • Ryhmä 1: Torstaisin klo 17-19
  • Ryhmä 2: Torstaisin klo 19-21
  • Ikäraja 10 vuotta (alle 12 vuotiailta huoltajan suostumuslomake)

Valmentajien valmennus syys-lokakuussa 2020!

Valmentajien valmennus on tarkoitettu erityisesti valmentajapolun alussa oleville eri yksilö- ja joukkuelajien valmentajille ja henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita e-urheilusta tai haluavat lisätä ymmärrystä e-urheilusta lajina.

Valmennuksessa tuetaan valmentajien osaamista nuorten elämänhallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa, nuorten kunnioittavassa kohtaamisessa sekä sukupuoliroolit huomioivan turvallisen pelaajayhteisön rakentamisessa. Lisäksi tarjotaan tietoa nuorten pelaamisesta ja oman kasvattajaroolin reflektointia osana omaa valmentajuutta. Valmentajien hyvinvointivalmennuksessa opitaan hyvinvoinnin ja e-urheilun maailmoista, joita tuodaan sujuvasti yhteen käytännönläheisessä valmennuksessa.

Valmentajien valmennus toteutetaan syys-lokakuussa 2020. Toteutusmenetelmänä on lähitapaamiset sekä verkkoympäristössä tapahtuva työskentely. Valmennusryhmään mahtuu 15 osallistujaa.

Hankkeen aikana tullaan järjestämään yhteensä seitsemän valmennusjaksoa, joissa pelaamisen kehittymisen lisäksi huomioidaan lasten ja nuorten muu arki ja tosielämän realiteetit, terveelliset elämän tavat ja hyvät käytöstavat. 

Valmennukset sopivat kaiken tasoisille pelaajille, sillä liikkeelle lähdetään perusasioista, kuten pelin asetuksien optimoinnista ja mekaanisista harjoitteista. Kolmen tunnin harjoituksiin mahtuu teoriaosuuksia, oman pelin analysointia sekä tietysti hauskin osuus: yhdessä pelaamista. Jokaiselle osallistujalle jaetaan valmennuksen alkaessa oma treenivihko, josta löytyy valmiit pelinsisäiset harjoitteluohjelmat.

Pelivalmennukset toteuttaa Incoach Oy. Yrityksestä löytyy laajaa kokemusta e-urheilusta ja pedagogiikasta, ja toimintamallit on suunniteltu ja testattu yhdessä ammattivalmentajien kanssa.

Hyvinvointivalmennukset

E-urheilija tarvitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Humak ja Jamk tarjoavat yhteistyössä maksuttoman valmennuksen pelaajan hyvinvoinnin tukemiseksi. Nuorille pelaajille sekä valmentajille tarjotaan erilliset valmennukset. Pelaajat osallistuvat hyvinvointivalmennukseen osana pelivalmennusta. Valmennukset toteuttavat kokeneet nuoriso- ja terveysalan kouluttajat yhdessä alan opiskelijoiden kanssa.

Hyvinvointivalmennukset toteutetaan viiden viikon aikana, 2-3 tuntia viikossa. Tapaamisten lisäksi hyödynnetään digitaalista oppimateriaalia, kuten esimerkiksi eBoss –hankkeessa vuosina 2016-2018 tuotettua Digivalkkua. Hyvinvointivalmennus sisältää esimerkiksi oman pelaajaprofiilin tarkastelua, pelaajan jaksamista ja kaveri- ja yhteistyötaitojen kehittämistä. Osallistuvien pelaajien kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja lähtötaso huomioidaan valmennuksen sisältöjen toteutuksessa. 

Helmi-maaliskuussa toteutettavassa valmennuksessa on mukana 10-16 –vuotiaita pelaajia ja syys-lokakuussa toteuttavassa valmennuksessa 17-29 –vuotiaita pelaajia. Paikkana toimii Digi & Game Centerin GamePit Matarankatu kahdessa.