fbpx
Training Webinar E-learning Skills Business Internet Technology Concept

Valmennukset

Jamk järjestää maksutonta pelivalmennusta viiden viikon valmennusjaksoissa tällä hetkellä neljässä eri pelissä: Fortnite, Overwatch, Apex Legends ja Counter Strike: Global Offensive.

 

 
Game Night tect light sign
Liity GamePit -tilojen Discordiin,
jossa tiedotamme valmennuksiin
liittyvistä asioista!

Seuraava viiden viikon pelivalmennusjakso alkaa 19.10.

Valmennusten aikataulu

CS:GO Pelivalmennus (Max. 10 osallistujaa)
* Ryhmä 1: Maanantaisin klo 19-21
Ikäraja 13 vuotta (alle 16 vuotiailta huoltajan suostumuslomake)

CS:GO -ryhmälle järjestetään keskiviikkoisin myös hyvinvointivalmennus seuraavasti
(ilmoittautuessasi ryhmään sitoudut osallistumaan molempiin valmennuksiin)

21.10. klo 17-19 (Ensimmäinen kerta 2h)
28.10. klo 17-18.30
4.11. klo 17-18.30
11.11. klo 17-18.30
18.11. klo 17-18.30

Apex Legends (Max. 12 osallistujaa)
* Ryhmä 1: Maanantaisin klo 16.45-18.45
* Ikäraja 13 vuotta (alle 16 vuotiailta huoltajan suostumuslomake)

Fortnite (Max. 12 osallistujaa)
* Ryhmä 1: Torstaisin klo 16.45-18.45
* Ryhmä 2: Torstaisin klo 19-21 (tavoitteellisesti pelaavien ryhmä)
Ikäraja 10 vuotta (alle 12 vuotiailta huoltajan suostumuslomake)

Overwatch (Max. 12 osallistujaa)
* Ryhmä 1: Tiistaisin klo 16.45-18.45
* Ryhmä 2: Tiistaisin klo 19-21 (tavoitteellisesti pelaavien ryhmä)
Ikäraja 10 vuotta (alle 12 vuotiailta huoltajan suostumuslomake)

Pelivalmennukset

Hankkeen aikana tullaan järjestämään yhteensä seitsemän valmennusjaksoa, joissa pelaamisen kehittymisen lisäksi huomioidaan lasten ja nuorten muu arki ja tosielämän realiteetit, terveelliset elämän tavat ja hyvät käytöstavat. 

Valmennukset sopivat kaiken tasoisille pelaajille, sillä liikkeelle lähdetään perusasioista, kuten pelin asetuksien optimoinnista ja mekaanisista harjoitteista. Kolmen tunnin harjoituksiin mahtuu teoriaosuuksia, oman pelin analysointia sekä tietysti hauskin osuus: yhdessä pelaamista. Jokaiselle osallistujalle jaetaan valmennuksen alkaessa oma treenivihko, josta löytyy valmiit pelinsisäiset harjoitteluohjelmat.

Pelivalmennukset toteuttaa Incoach Oy. Yrityksestä löytyy laajaa kokemusta e-urheilusta ja pedagogiikasta, ja toimintamallit on suunniteltu ja testattu yhdessä ammattivalmentajien kanssa.

Hyvinvointivalmennukset

E-urheilija tarvitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Humak ja Jamk tarjoavat yhteistyössä maksuttoman valmennuksen pelaajan hyvinvoinnin tukemiseksi. Nuorille pelaajille sekä valmentajille tarjotaan erilliset valmennukset. Pelaajat osallistuvat hyvinvointivalmennukseen osana pelivalmennusta. Valmennukset toteuttavat kokeneet nuoriso- ja terveysalan kouluttajat yhdessä alan opiskelijoiden kanssa.

Hyvinvointivalmennukset toteutetaan viiden viikon aikana, 2-3 tuntia viikossa. Tapaamisten lisäksi hyödynnetään digitaalista oppimateriaalia, kuten esimerkiksi eBoss –hankkeessa vuosina 2016-2018 tuotettua Digivalkkua. Hyvinvointivalmennus sisältää esimerkiksi oman pelaajaprofiilin tarkastelua, pelaajan jaksamista ja kaveri- ja yhteistyötaitojen kehittämistä. Osallistuvien pelaajien kiinnostuksen kohteet, tarpeet ja lähtötaso huomioidaan valmennuksen sisältöjen toteutuksessa. 

Helmi-maaliskuussa toteutettavassa valmennuksessa on mukana Fortnite -ryhmä ja syys-lokakuussa toteuttavassa valmennuksessa  CS:GO -ryhmä. Paikkana toimii Digi & Game Centerin GamePit Matarankatu kahdessa.

Valmentajien valmennus syys-lokakuussa 2020!

E-urheilulla yhteisöllisyyttä ja liiketoimintaa (eLämää)-hankkeen Valmentajien valmennuksessa tuetaan valmentajien osaamista nuorten elämänhallinnan ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisessa, nuorten kunnioittavassa kohtaamisessa sekä sukupuoliroolit huomioivan turvallisen pelaajayhteisön rakentamisessa.

Valmennuksessa saat tietoa nuorten pelaamisesta ja pääset reflektoimaan omaa kasvattajarooliasi osana omaa valmentajuuttasi. Valmentajien valmennuksessa opit hyvinvoinnin ja e-urheilun maailmoista, joita tuodaan sujuvasti yhteen käytännönläheisessä valmennuksessa. Valmennus on tarkoitettu erityisesti valmentajapolun alussa oleville eri yksilö- ja joukkuelajien valmentajille sekä henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita e-urheilusta tai haluavat lisätä ymmärrystä e-urheilusta lajina.

Valmentajien valmennus toteutetaan syys-lokakuussa 2020. Maksuton valmennus kestää kuusi viikkoa. Se koostuu kolmesta lähitapaamisesta (ke 16.9., ke 30.9 ja ke 21.10. klo 17-18.30) ja etäopiskelusta sekä osaamisen kehittymistä tukevista tehtävistä. Lähitapaamiset toteutuvat Jyväskylän ammattikorkeakoulun Lutakon kampuksella. Valmennusryhmään mahtuu 15 osallistujaa, joten ilmoittaudu nopeasti.

 

Ilmoittautuminen valmentajien valmennukseen on päättynyt!