fbpx
GAMEPIT LOGO

GamePit by Jamk

Jamkin GamePit sijaitsee Digi & Game Centerin tiloissa Matarankatu kahdessa Tourulassa. Tila on perustettu alunperin Rajakadun kampukselle osana eLämää -hankkeen toimenpiteitä. Jatkossa valmennustoimintaa järjestetään pääasiassa Matarankadulla. 

 

Tilasta löytyy 12 pelitietokonetta, joilla pääsee omilla pelitunnuksilla pelaamaan useita eri pelejä. Valmiiksi asennettuna koneilta löytyy mm. League of Legends, Dota 2, Starcraft II, CS:GO, Overwatch, Fortnite, PUBG ja Apex Legends.

 

GamePitissä järjestetään maksutonta pelivalmennusta nuorille arki-iltaisin. Mukaan pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen jaksoille avataan viimeistään 2 viikkoa ennen valmennusten alkamista. Pelaamaan pääsee 10 ikävuodesta alkaen. Tilassa noudatetaan PEGI:n ohjeistuksia peli-ikärajoihin liittyen. Tästä johtuen alle 18-vuotiaat pelaavat toistaiseksi tilassa vain huoltajan, valmentajan tai luotetun aikuisen seurassa.

 

Tilan voi vuokrata yksityiskäyttöön mm. tyky/tyhy-päivät, syntymäpäivät sekä erilliset valmennukset.

 

KOVA esportsin palautteita

"Bootcamp tilat oli hyvät ja laitteet toimi hyvin ei mitään valitettavaa niistä."
Ilmo "Tiara" Rapeli
KOVA esports
"Tilat ja setit oli tosi hyvät itellä ainaki ei oo valitettavaa kyllä mistään. Koneet rullas mainiosti se on se tärkein tietysti. Ehkä se että ku oltii nii lähekkäin toisiamme siinä vieressä istuvan mikki pickuppas välillä sen ja tuli sellast kaikumista mutta senki ois voinu korjata jakautumalla vähä eritavalla".​
Tatu "Celebrimbor" Jauhiainen
KOVA esports

Hinnasto

Tuntihinnat 

Ma-Pe

1h 40€

2h 70€

3h 90€

 
La-Su

3h 120€

 
Päivähinta (klo 09-02)

Ma-To 250€

Pe-Su 350€

 

HUOM! Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%

Esport space Gamepit

Combo -paketti

 

Digi & Game Center Sauna + GamePit


Ma-To 399 €
Pe-Su 499 €

 

Ohjaus 1 tunti 80 €

 

HUOM! Kaikkiin hintoihin lisätään alv. 24%

DGC sauna kiuas