fbpx

Digi & Game Center Blog Posts

Yritysesittely: Family Creatives

Heidi Säntti, Family Creatives
Heidi Säntti, Family Creativesin yrittäjä

Digi & Game Centerin tiloissa toimii monenlaisia yrityksiä. Yritysten toimialat vaihtelevat suuresti ja joukossamme onkin todella laajasti osaajia. Osaamista löytyy esimerkiksi markkinoinnista, verkkosivujen tuotannosta, pelialasta, laajennetusta todellisuudesta (virtuaalitodellisuus, lisätty todellisuus ja tehostettu todellisuus), kuluttajaverkkokaupasta, e-urheilusta sekä luonnollisesti yrittäjyydestä. Aloitammekin siis blogisarjan, jossa pureudumme näihin yrityksiin sekä toimialoihin hieman tarkemmin. Artikkeleita tullaan julkaisemaan viikoittain.

 

Ensimmäisenä vuorossa on markkinointitoimisto Family Creatives. Haastateltavana toimii yrittäjä Heidi Säntti:

Miten päädyit yrittäjäksi ja miten yrityksenne sai alkunsa?

?
Päädyin yrittäjäksi jo melkein seitsemän vuotta sitten. Aluksi toimin yksin toiminimiyrittäjänä, mutta yritys alkoi kasvaa hiljalleen. Minua on ajanut yrittäjyyteen vahva visio siitä, mitä haluan tehdä työssäni luovan alan toimijana.

 

 

Miten päädyitte Digi & Game Centerin tiloihin?


DGC:n tiloihin päädyin heti, kun se perustettiin. Meitä kiinnosti verkostoitumisen mahdollisuudet ja käytössä olevat studio- ja neuvottelutilat.

 

Mitä Digi & Game Center on antanut teille yrityksenä?

 

DGC on avannut meille uuden verkoston, olemme löytäneet uusia asiakkuuksia – ja kavereitakin!

 

Miksi yrityksenne on olemassa? / Mihin ongelmiin tarjoatte yrityksenä ratkaisuja?

 

Olemme luova toimisto, joka on keskittynyt visuaaliseen viestintään. Palveluihimme kuuluu animaatiotuotanto (erityisesti 2D-animaatiot), graafinen suunnittelu ja kuvitustyöt. Lisäpalveluna meiltä voi tilata myös valokuvausta. Tavoitteemme on tehdä asiakkaamme viesti näkyväksi! Olemme toteuttaneet paljon yritysilmeitä, verkkosivustoja ja taittotöitä painettuna ja sähköisinä julkaisuina. 

 

 

Minkälaiset tulevaisuuden suunnitelmat teillä on?

 

Yrityksenä haluamme kasvaa ja kansainvälistyä. Asiakkaamme ovat pääasiallisesti Suomesta, mutta teemme jo nyt ulkomaille keskittyviä projekteja.

 

Miten erottaudutte muista markkinointitoimistoista?

 

Muista markkinointitoimistoista erottaudumme vahvalla visuaalisella osaamisella ja animaatiotuotannolla. Pystymme esimerkiksi tuottamaan animaatioita varten kaikki grafiikat ja kuvitukset, lisäksi olemme taitavia hahmoanimoinnissa. Perinteisemmät graafisen suunnittelun toteutukset pyrimme myös pitämään vahvan visuaalisina, selkeyttä ja laadukkuutta unohtamatta!

 

Miksi suosittelisitte toimistotilojen vuokraamista Digi & Game Centeristä?

 

Meillä on DGC:llä hyvä, luova porukka, keskeinen paikka lähellä Jyväskylän keskustaa ja kohtuulliset vuokrakustannukset.

 

Oletteko tehneet jonkin toisen yrityksen kanssa yhteistyötä Digi & Game Centerillä? Jos olette, niin minkälaista?

 

Olemme tehneet yhteistyötä muiden yritysten kanssa. Olemme tehneet yhteistyöprojekteja, olleet suoraan tilaajan asemassa tai palveluntuottajana. Hyviä tekijöitä ei tarvitse aina etsiä kaukaa!

 

Jos organisaatiolla on ratkottavana viestinnällinen ongelma, voit varata meiltä 30 minuutin maksuttoman konsultaation tai tilata työpajan kirkastamaan tarpeitanne. Tällaisista suunnittelutyöpajoista asiakas saa muistiinpanot (myös visuaaliset muistiinpanot) ja suuntaviivat jatkoa varten.

 

Ota Familyn some seurantaan Facebookissa, Instagramissa tai LinkedInissä! Jaamme työesimerkkejä, vinkkejä ja tietoa luovasta arjestamme. www.familycreatives.fi

Katso kuvan alapuolelta Familyn Showreel!

Family Creatives

  • Visuaaliseen viestintään keskittyvä luova toimisto
  • Vahvaa animaatio-osaamista, jolla erottaudutaan kilpailijoista
  • Toiminut Digi & Game Centerillä vuodesta 2020, jolloin DGC perustettiin.

Learn more about Family Creatives

https://www.familycreatives.fi/

 

Learn all about Game Business Co-operative Expa:

https://expa.fi/

 

Share: