fbpx
GAMEPIT LOGO

GamePits by Jamk

GamePit on perustettu alunperin Rajakadun kampukselle osana eLämää -hankkeen toimenpiteitä. Valmennustoimintaa järjestetään pääasiassa Matarankadulla. Tilasta löytyy 12 pelitietokonetta, joilla pääsee omilla pelitunnuksilla pelaamaan useita pelejä. Koneille on asennettu mm. League of Legends, Dota 2, Starcraft II, CS:GO, Overwatch, Fortnite, PUBG ja Apex Legends.

GamePit by Jamk sijaitsee Digi & Game Centerin tiloissa Matarankatu kahdessa Tourulassa. GamePitissä järjestetään maksutonta pelivalmennusta nuorille arki-iltaisin neljässä eri pelissä. Valmennuksia järjestetään viiden viikon jaksoissa ja niistä löydät lisätietoa täältä.

GamePit Pro by Jamk sijaitsee Jamkin pääkampuksella osoitteessa Rajakatu 35, AP05 -tilassa ja se on varattavissa yhteisöjen käyttöön peli-iltoihin tai kokoustiloiksi. Tilassa on myös majoitustilat 12 henkilölle, keittiö ja suihku. Lisätietoja tilan varauksista ja hinnoittelusta löydät täältä.

HUOM! GamePit -tiloissa noudatetaan PEGI -ohjeistuksia peli-ikärajoihin liittyen. Tästä johtuen alle 18-vuotiaat pelaavat toistaiseksi tilassa vain huoltajan, valmentajan tai luotetun aikuisen seurassa.